O zi în doi unică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cină romantică, excursie în doi sau un concert al trupei preferate. Aşa puteţi petrece sărbătoarea iubirii într-un mod inedit, alături de perechea dumneavoastră. Restaurantele şi cluburile se întrec în oferte pentru Valentine’s Day.

Cum 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor, pică într-o zi de luni, cluburile sărbătoresc iubirea începând din acest weekend. Tinerii porumbei vor avea parte de tot felul de surprize, de la concerte live ale unor trupe româneşti îndrăgite, la premii şi cadouri romantice.


Sărbătoarea iubirii începe de vineri seară, când trupa Iris va susţine un concert live în pub La cetate, situat în localitatea Valea Mare, str. Coasta Câmpului nr. 38. Cei care iubesc rock-ul şi vor să îşi rezerve o masă, pot suna la numărul de telefon 0749.144.921.


Tot vineri seară, trupa Spin va cânta live în club Hush, pe str. Armand Călinescu, nr. 9, de la ora 21.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervările se fac la numerele de telefon 0733.956.283 şi 0729.882.211.


Fetele vor licita pentru burlaci

Clubul Sports Mania, din cartierul Craiovei, le propune tinerelor singure un concurs inedit care, în mod sigur, le va aduce un partener de Valetine’s Day. Fetele pot participa vineri seara la “Licitaţia iubirii”, unde vor licitaţii băieţii burlaci.


Elvis îi va căsători pe tinerii îndrăgostiţi pentru 24 de ore, sâmbătă seara, în club Evolution, la Mioveni.


Concurs de dans
Magia iubirii se simte în pas de dans, sunt de părere reprezentanţii complexului Jupiter City, care pun la bătaie ca premiu o excursie în doi la Eforie sud pentru cei mai buni dansatori. Îndrăgostiţii se pot înscrie la un concurs de dans care va cuprinde probe de cha-cha, vals lent şi standard. Cei care doresc să se înscrie au timp până joi, 10 februarie. Mai multe informaţii puteţi afla la numărul de telefon 0721.676.446, unde vă şi puteţi înscrie pentru a participa la concursul ce va avea loc sâmbătă.


Cuplurile care preferă să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la lumina lumânărilor, savurând o cină romantică, pot merge la Resturantul Magic Trivale. Formaţia localului vainterpreta cândece de dragoste, în timp ce dumneavoastră puteţi degusta delicioasele clătite din piept de pui, diverse sortimente de carne la grill, asezonată cu salată de murături şi prăjiturile dulci. Preţul meniului este de 50 de lei de persoană, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0248.271.710


Restaurantul Cornul Vânătorului, din parcul Trivale, vine cu o ofertă ce include trei pachete, la alegere. Puteţi opta pentru cină romantic două seri la rând, cu muzică live şi două nopţi de cazare în cameră dublă între 12 şi 14 februarie sau 13 şi 15 februarie, pus mic dejun, totul cu 380 de lei de cuplu, sau puteţi petrece doar o seară la hotel şi veţi avea cina romantică, micul dejun şi cazarea incluse în suma de 200 de lei pentru două persoane.


“Aşteptăm toţi îndrăgostiţii în seara de 14 februarie la o cină romantică, într-o atmosferă intimă, perfectă pentru a împrospăta sentimentele ce-i unesc. Preţul este de 100  de lei per cuplu, iar şampania este oferită din partea casei”, a declarat un reprezentant al restaurantului.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite