Un week-end la soare, pe marginea piscinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plajele private organizează petreceri tematice şi discotecă în aer liber. Dacă nu v-aţi făcut planuri pentru acest week-end şi nici nu v-aţi luat încă un concediu pentru a merge la mare, vă puteţi bronza linitiţi la una din cele trei plaje private din apropierea Piteştiului.

Vremea va ţine cu piteştenii care vor să se bronzeze în acest sfârşit de săptămână. Dacă nu aţi reuşit încă să ajungeţi la mare şi vreţi să scăpaţi de aglomeraţia şi zăpuşeala din oraş, puteţi oricând să vă relaxaţi pe marginea unei piscine.

Un şezlong, o umbreluţă răcoroasă şi un suc rece este tot ceea ce vă trebuie pentru a vă bucura de o zi de plajă. Nu trebuie decât să vă mai puneţi costumul şi să vă aruncaţi în apa cristalină să vă bălăciţi.


Iar dacă doriţi un loc mai retras pentru un bronz uniform, puteţi da o fugă la una din plajele aflate pe malul lacului budeasa, din comuna cu acelaşi nume. Situate la doar 10 kilometri de oraş, cele două mini staţiuni private vă aşteaptă cu oferte pentru cele mai pretenţioase gusturi.


Baldachine la Shaker

Plaja Shaker dispune de două terase, piscină în aer liber şi restaurant cu specific românesc şi italian. Locaţia este una liniştită şi rafinată, o oază exotică pentru cei care vor să se distreze. În plus aici vă puteţi distra jucând biliard sau volei şi vă puteţi întreţine tonusul muşchilor făcând masaj, fitness sau hidromasaj. Preferate de piteşteni sunt şi baldachinele, oferind un aspect oriental plajei.


 De luni până vineri, biletul de intrare costă 20 de lei, iar la sfârşit de săptămână 25 de lei, copiii sub 8 ani având intrarea gratuită. Nici pentru locul de parcare nu veţi fi nevoiţi să scoateţi bani din portofel, însă puteţi stinge toropeala cu o bere rece pe ponton.


A doua plajă privată de pe malul lacului Budeasa este Illusion Beach Club. Clubul din centrul comercial Euromall s-a mutat pe timpul verii pe plajă, dj-ii mixând de la lăsatul serii şi până în zori. Ringul de dans a devenit piscina, piteştenii antrenaţi de ritmurile house dansând în apă sau pe plajă. În acest sfârşit de săptămână cel care se va afla la butoane va fi Dj Graphik care va aduce cele mai noi melodii la Budeasa trei nopţi la rând: vineri, sâmbătă şi duminică.


Singura plajă privată din Piteşti, central Spa Mozaic, situat pe Str. Tudor Arghezi, din Cartierul Primăverii vă aşteaptă la piscina în aer liber sau la saună ori jacuzzi. Dotată şi cu aparate de fitness, terasa este deschisă zilnic între orele 09.00-24.00. Accesul la piscină este de 20 de lei pe zi, şezlongul fiind inclus în acest preţ. În plus, în apropiere se află şi un restaurant cu specific german unde puteţi gusta delicioasele preparate nemţeşti. Seara, la Mozaic Spa se organizează petreceri pline de culoare şi evenimente private la cerere. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite