Piteşti: O avarie în sistemul de termoficare ne lasă fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:  O avarie în sistemul de termoficare ne lasă fără apă caldă
Piteşti: O avarie în sistemul de termoficare ne lasă fără apă caldă

Din această seară,  Serviciul Public de Termoficare al Municipiului Piteşti sistează furnizarea apei calde în vederea efectuării unor  intervenţii  cauzate de o avarie apărută la CET Nord. PIteştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor sta fără apă caldă  18 ore.

 Conductele vechi de aproape 40 de ani au cedat din nou, provocând pierderi în reţea. ,,Avaria afectează Cazanul de Apă Fierbinte (CAF) 100. Practic este  vorba de nişte găuri apărute pe conducte, conducte  care ar fi trebuit înlocuite de mai bine de 15 ani, aşa cum se întâmplă în toate ţările din lume.  Intervenţia va consta în montarea unor calote de metal  în zonele cu probleme care să permită repunerea în funcţiune a sistemului.”, explică Aurelian Niţă, şeful Serviciului Public de Termoficare.

În jurul orei 22.00 va începe manevra de golire a instalaţiilor.  Intervenţia va fi efectuată în cursul nopţii  şi va dura aprope 12 ore.

Mâine dimineaţă , în jurul orei 10.00, instalaţiile vor fi reumplute, pentru ca în a doua parte a zilei să avem din nou apă caldă. Sperăm ca, miercuri, în jurul orelor 15.00-16.00 să reluăm furnizarea apei calde în toate cartierele”, spune Aurelian Niţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite