Nu rataţi povestea salvatorului de vieţi Cristian Toma, în noul număr al ADS Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a apărut la chioşcurile de comercializare a presei noul număr al săptămânalului ADS Piteşti. În numărul 6 veţi descoperi povestea interesantă a celui mai curajos om din munţi, Cristian Toma.

Salvamontistul şi-a făcut un nume din salvarea turiştilor rătăciţi în munţii Făgăraş şi a renunţat la armată pentru a se refugia la cota 2000. Povestea sa, pe larg, în pagina 24.


Din pagina trei veţi afla de ce fondurile europene sunt un mister pentru primarii argeşeni. Dintre cele 18 localităţi care puteau primi bani de la UE pentru reabilitarea infrastructurii după inundaţii, doar şase au depus dosare pentru accesarea finanţărilor.


Deşi România Film doreşte reabilitarea singurului cinematograf de stat din Piteşti, cinema „Modern”, până acum nu s-au găsit bani pentru modernizarea instituţiei culturale. Încă nu se ştie cine va suporta finanţarea îndrăzneţului proiect, care constă în dotarea sălii cu aparatură 3D şi instalaţie de climatizare. Aflaţi mai multe detalii în pagina 4 a săptămânalului.


În pagina de reportaj veţi citi povestea crucilor de piatră din oraşul câmpulung. Crucile au fost ridicate între 1576 şi 1868 la răscrucea unor drumuri importante, iar locuitorii Câmpulungului se-nchină şi acum cu evlavie când trec pe lângă ele.


Dacă aveţi chef de o miuţă cu prietenii aflaţi din pagina de timp liber unde puteţi încinge o partidă seara pe răcoare.


Microbiştii pot citi în pagina 7 un interviu cu arbitrul argeşean Cătălin Popa care visează să arbitreze un derby între Steaua şi Dinamo.


Din pagina de utile puteţi afla în ce situaţii să apelaţi la Avocatul Poporului şi cum vă poate ajuta acesta.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite