Cu rolele sau bicicleta în parcurile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile ridicate de afară nu ar trebui să vă ţină izolaţi în case. Este recomandată o plimbare în aer liber, mai ales dacă v-aţi „echipat” corespunzător, cu haine de culori deschise (preferabil albe), pălărie sau şapcă pe cap şi cu o sticlă de apă în rucsac sau în geantă.

 Odată pregătiţi, luaţi-vă familia şi porniţi în cele mai frumoase zone de agrement din Piteşti. Pădurea Trivale este locul perfect unde se întâlnesc răcoarea şi prospeţimea naturii. Copiii se pot plimba cu bicicletele, rolele sau maşinuţele de închiriat, se pot da în leagăne sau se pot juca în voie în părculeţul special amenajat. Cei mari se pot plimba pe aleile mari sau se pot opri la restaurantul „La grotă”, pentru a servi o cafea, un suc, o bere rece sau o porţie de mâncare. Cei mai în vârstă se pot opri pe băncuţe să admire panorama verde din jur.

O îngheţată în Expo Parc
O altă zonă aflată în topul celor mai apreciate de piteşteni este Expo Parc. Pe lângă speciile de arbori care au populat de câţiva ani parcul, mai puteţi admira lacul cu nuferi. Aici beneficiaţi şi de un loc de joacă suficient de mare pentru copii, iar aleile late sunt tocmai bune pentru a vă plimba cu rolele sau bicicletele. Dacă vă este prea cald sau pur şi simplu aveţi poftă de ceva dulce, mergeţi la toneta cu îngheţată, unde o cupă costă doat un leu. Un alt parc tocmai bun de vizitat este şi cel din preajma fostul cinematograf Lumina, sau cel din cartierul Prundu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite