Rezultate contestaţii BACALAUREAT 2011 Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Educaţiei va afişa astăzi rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat, după contestaţii. Rămâi pe pitesti.adevarul.ro ca sa vezi ce medie ai obţinut după recorectarea lucrării tale.

UPDATE ora 17.45 Promovabilitatea a crescut cu mai puţin de un procent

În urma rezolvării contestaţiilor promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în Argeş a crescut de la 36,41% la 37,14%. După recorectarea lucrărilor 25 de elevi au picat examenul, iar la cele patru licee cu promovabilitate zero niciun elev nu a reuşit să promoveze nici după contestaţii.

UPDATE ora 14.00 Majoritatea contestaţiilor au fost respinse
S-au afişat notele finale în urma contestaţiilor. O parte din centrele de examinare au afişat lista cu notele finale, în urma recorectării lucrărilor elevilor. 600 de elevi din cei aproximativ 2500 care au depus contestaţie au aflat ce note au luat după contestaţii.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Argeş spun că până la ora 16.00 vor fi afişate notele finale în toate centrele din judeţ. Profesorii au avut de recorectat 2489 de contestaţii, cele mai multe la limba şi literatura română, 832 şi la matematică – 822.

90% dintre contestaţii au fost respinse. La Grupul Şcolar din Ştefăneşti, de exemplu, nu a promovat niciun elev în urma recorectării, promovabilitatea fiind în continuare zero. La Colegiul Naţional Liceal Alexandru Odobescu, pe de altă parte, au fost admise 10 contestaţii, iar elevii au obţinut note de trecere în urma recorectării lucrărilor.

Pentru a afla ce note ai luat după contestaţii, rămâi pe pitesti.adevarul.ro. Rezultatele vor fi afişate aici.

ora 09.30

Cei aproximativ 2500 de absolvenţi de clasa a 12-a din Argeş care au depus contestaţii după afişarea primelor rezultate la BAC sunt cu sufletul la gură în aşteptarea publicării rezultatelor finale. Astăzi vor afla dacă au obţinut media de promovare a examenului de maturitate sau dacă sunt nevoiţi să mai dea examenul încă o dată, în toamnă.

Inspectoratul Şcolar Argeş a anunţat că rezultatele finale vor fi publicate astăzi, după ora 12, în centrele în care elevii au susţinut examenul. Rezultatele finale vor fi publicate şi pe site-ul ministerului.

Înainte de contestaţii, promovabilitatea la Bacalaureat în judeţul Argeş era de 35%. Din cei 6883 de elevi înscrişi la examen, doar 2355 au reuşit să obţină medii de promovare, iar în patru licee din judeţ niciun elev nu a trecut examenul de maturitate. La grupurile şcolare Ştefăneşti şi Stâlpeni, la Liceul Agricol Costeşti şi la singurul liceu particular din judeţ, Liceul Tehnic de Protecţia Mediului, procentul de promovare a fost zero.

Pentru a afla ce note ai luat după contestaţii, rămâi pe pitesti.adevarul.ro. Rezultatele vor fi afişate aici.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite