Incidente în secțiile de votare din Pitești: A dispărut o ștampilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O ștampilă a dispărut dintr-o secție de votare din Pitești
O ștampilă a dispărut dintr-o secție de votare din Pitești

De la secția de votare numărul 74 din Pitești, a fost semnalată, în această dimineață, la Biroul Electoral Județean Argeș, dispariția unei ștampile de vot.

De la secția de votare numărul 74 din Pitești a dispărut o ștampilă de vot. Sesizarea a fost făcută, în această dimineață, la Biroul Electoral Județean Argeș.

"A fost primită o sesizare cum că o ștampilă de votare a dispărut de la această secție. Urmează să facem verificări", ne-a declarat Daniel Argeșeanu, președintele BEJ Argeș.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 544.125 de argeșeni. Candidează 8142. Află rezultatele votului astăzi, pe pitesti.adevarul.ro!

În plus, tot la Biroul Electoral Județean Argeș au mai ajuns sesizări cum că în mai multe secții din județ au intrat două persoane în cabina de vot.

"Această problemă este mai mult de competența președintelui secției de vot. Am primit semnale și din Pitești, dar și din alte zone", ne-a mai declarat judecătorul Daniel Argeșeanu.

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Piteștiului și a județului Argeș: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declarații ale învingătorilor și perdanților, informații inedite despre alegeri locale și candidații din acest tur de scrutin. Urmărește știrile despre alegeri și comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliștii și cititorii adevarul.ro.

Citește aici  detalii despre toți candidații din toate județele României și urmărește pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îți prezintă candidații din toate județele din România!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite