PIteşti: 13 permise auto restituite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PIteşti: 13 permise auto restituite
PIteşti: 13 permise auto restituite

O parte dintre cei care au atacat la Tribunalul Argeş decizia prefectului Marcel Proca de suspendare a dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, şi-au recâştigat permisele. Înstituţia prefectului a făcut însă, recurs.  

Până astăzi, Instituţia Prefectului a sesizat instanta pentru anularea a 421 de premise de conducere. Totodată, în cazul celor 421 de şoferi, au fost emise şi comunicate ordinele de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În aceste cazuri, instanţa, în speţă, Judecătoria Piteşti şi-a declinat, din oficiu, competenţa în favoarea Tribunalului Argeş.
   
Decizie în favoarea şoferilor

90 dintre conducătorii auto în cauză  au depus permisele la Poliţia Rutieră. Mulţi dintre ei, precum şi o parte dintre cei care nu le-au depus încă, au atacat ordinele prefectului, cerând suspendarea aplicării lor până la pronunţarea pe fond a instanţei. decizia Tribunalului Argeş, executorie, le-a fost favorabilă. Până la această dată 13 permise au fost restituite.
Înstituţia Prefectului a făcut recurs şi aşteaptă  pronunţarea pe fond a instanţei,care se va face în toamnă, după încheierea vacanţei judecătoreşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite