Pitesti: O partidă de paintball pentru războinici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul nu este atât de dureros pe cât se spune, întrucât pe teren intraţi îmbrăcaţi în costume speciale. Distracţia este, însă, garantată! Argeşenii care vor să-şi testeze abilităţile de luptă fără a răni pe nimeni se pot distra la „Paintball Atac“ din Mioveni

Terenul centrulului „Paintball Atac“ din Mioveni este suficient d emare ca să mergi la distracţie în gaşcă. Cei aproximativ 4.000 mp sunt împărţiţi în două tabere, concurenţii având aşadar două baze de apărat şi posibilitatea de a se ascunde după diverse cazemate improvizate, pentru a nu fi ţintiţi de adversari.
Pentru ca jucătorii să aibă condiţii cât mai bune pe teren, au fost amplasate şi două foişoare, câte unul pentru fiecare tabără, unde sunt distribuiţi ţintaşii. Armele sunt profesioniste, costând aproximativ 200 de euro bucata, iar echipamentul asigurat este suficient de gros încât să nu resimţi lovitura bilei cu vopsea în caz că eşti ţintit de adversar.

Îţi alegi strategia de luptă şi treci la atac
Noutatea adusã la Mioveni este aceea că li se oferă posibilitatea clienţilor de a-şi alege diferite strategii de luptã. Astfel, poţi alege între o strategie de apărare a steagului şi o strategie de apărare a unui om desemnat drept căpitan de echipă. Posibilităţile nu se opresc, însă, aici, clienţii putând să vină cu propuneri de desfăşurare a jocului. Există şi obstacole mobile, care vor permite concurenţilor să le aşeze aşa cum îşi doresc, pentru ca jocul să fie mai captivant.

Poţi alege locul unde să joci
Este recomandat ca numărul coechipierilor să fie de şapte persoane, însă este permis un număr de minimum şase şi maximum zece concurenţi într-o echipă. dacă nu vrei să te joci pe terenul de la Mioveni, ci pe o pajişte din Pădurea Trivale, spre exemplu, nu e nicio problemă. Echipamentele pot fi transportate în orice lor doreşte clientul.
Taxa de participare la o astfel de aventură este de 20 de lei, la care se adaugă costul a minim 100 de bile de bile (muniţia). Preţul unei astfel de bile este de 0,2 lei.
Pentru clienţii fideli există şi varinta de abonare. Preţul unui abonament este variabil, în funcţie de preferinţele fiecărui client. „Tot echipamentul este nou şi de calitate, pentru a mări plăcerea şi încântarea clientului nostru. Aceştia vin în număr destul de mare, cu precădere seara, când e mai răcoare“, ne-a dezvăluit Ovidiu Georgescu, directorul centrului „Paintball Atac“.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite