Un mort şi doi răniţi după ce maşina în care erau a intrat într-un cap de pod, la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a oprit într-un cap de pod (foto arhivă)
Maşina s-a oprit într-un cap de pod (foto arhivă)

O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în oraşul Mioveni, după ce maşina în care acestea se aflau a lovit un cap de pod şi un stâlp de electricitate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, accidentul a avut loc pe bulevardul Dacia din oraţul argeşean Mioveni, la faţa locului deplasându-se poliţiştii, mai multe salvări ale Serviciului de Ambulanţă Argeş şi un echipaj de descarcerare al pompierilor militari.

"Primele cercetări arată că şoferul autoturismului, o femeie de 55 de ani, din comuna argeşeană Davideşti, a pierdut controlul volanului, din motive care urmează să fie stabilite, iar autoturismul a părăsit carosabilul şi a lovit un cap de pod şi un stâlp de electricitate. În maşină erau trei pasageri, unul a decedat, o femeie de 70 de ani, din Mioveni, iar şoferiţa şi un alt pasager de 72 de ani, tot din Mioveni, au fost răniţi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent şef Mădălina Bălănescu.

Trupul neînsufleţit al femeii decedate a fost preluat de un echipaj al Serviciului Medico-legal Argeş şi dus la morgă pentru necropsie, scrie Mediafax.

Totodată, cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferiţei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite