Unde vă puteţi căsători de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgostiţii care vor să-şi oficializeze relaţia chiar şi pentru o zi o pot face atât la Mioveni, la Centrul Cultural, cât şi la Euromall Piteşti.

Îndrăgostiţii din Mioveni, şi nu numai, au ocazia să-şi oficieze simbolic relaţia prin căsătorii de o zi organizate pe 14 februarie, începând cu ora 15.00, de Centrul Cultural Mioveni şi Centrul de Informare Europa, la sediul din strada Tudor Muşatescu, bl. V2B, parter.

Ceremoniile vor fi oficiate de ofiţerul stării civile al Primăriei oraşului Mioveni, iar cuplurile vor fi înscrise automat într-un concurs, unde va fi votat, până pe 24 februarie, cel mai frumos cuplu. Câştigătorii vor fi desemnaţi de Dragobete şi vor primi ca premiu o cină romantică din partea organizatorilor.

Sâmbătă seara, de la ora 23.30, îndrăgostiţii sunt invitați pe scena Clubului  Elvis din Mioveni la un concurs de dans cu surprize...delicioase. Cele mai frumoase și mai sincere declarații de dragoste vor fi premiate iar cuplurile săgetate de Cupidon vor  primi certificate de căsătorie pentru o zi. 

Şi la Euromall îndrăgostiţii vor fi întâmpinaţi în această seară cu o mulţime de surprize. Cuplurile vor primi cadouri surpriză şi se vor putea căsători, simbolic, pentru o zi. Organizatorii au pregătit şi un spectacol de dans incendiar cu tango, rumba şi passo doble. În plus, de la ora 19.00, Andreea Bănică va urca pe scenă pentru a susţine un concert.

Magia iubirii se simte în pas de dans, sunt de părere reprezentanţii complexului Jupiter City, care pun la bătaie ca premiu o excursie în doi la Eforie sud pentru cei mai buni dansatori. Îndrăgostiţii se pot înscrie la un concurs de dans care va avea loc în această după-amiază şi care va cuprinde probe de cha-cha, vals lent şi standard.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite