Piteşti: Şi-a omorât cel mai bun prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Şi-a omorât cel mai bun prieten
Piteşti: Şi-a omorât cel mai bun prieten

Nici nu s-a bucurat bine de aerul curat al libertăţii, că a ajuns din nou după gratii. Constantin Popa, în vârstă de 52 de ani, din comuna Coşeşti, şi-a omorât, azi-noapte, cel mai bun prieten după ce, în urmă cu 15 ani, a mai făcut o faptă similară.

Constantin Popa a ieşit din închisoare în urmă cu trei ani. Când a revenit în satul natal, toţi vecinii l-au ocolit, mai puţin Gheorghe Simion. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, avea să devină cel mai bun prieten al lui. Cât era ziua de lungă, erau de nedespărţit, spun localnicii. Mergeau cu ziua la muncă, iar seara toţi banii îi dădeau pe băutură.


Era trecut de miezul nopţii, când Gheorghe Simion i-a spus lui Constantin Popa că nu îi mai cumpără ţuică. Atât a avut nevoie să audă, ca să-şi iasă din minţi. A mers acasă, a luat un cuţit şi i-a dat două lovituri de cuţit, una în inimă şi alta în abdomen. Victima a căzut secerată la pământ după care, Constantin Popa a aruncat arma crimei după un gard şi s-a aşezat la masa din faţa barului, de unde a fost ridicat de poliţişti.


Pe numele lui Constantin Popa a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite