Piteşti:La popice, până dimineaţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singura sală de bowling din Argeş, de la Euromall Piteşti, este luată cu asalt de tineri.Piteştenii amatori de distracţie joacă de zor popice, sala fiind deschisă în weekend, de cele mai multe ori, până în zorii zilei

De puţin timp, piteştenii au un nou reper în alegerea modalităţii de petrecere a timpului liber, la sfârşit de săptămână. Singura sală de bowling din judeţ, aflată la etajul I în incinta Euromall, devine neîncăpătoare în fiecare weekend, iar lumea se distrează „la maximum“ de seară până dimineaţa, printre popice şi mese de biliard.
În week-end este „full“
„Sâmbătă şi duminica nu avem timp să respirăm. Este full şi la popice şi la biliard. Uneori, închidem clubul la cinci dimineaţa“, a dezvăluit, azi-dimineaţă, şeful de sală, Ionuţ Vâlcu, mulţumit că a avut o noapte plină. Tot el a spus că în jur de 200 de persoane s-au perindat noaptea trecută pe la cele 11 mese de biliard şi la cele 6 piste pentru popice.
Oferta clubului de bowling satisface toate gusturile şi se adresează inclusiv copiilor. „Pentru cei mici, avem bile speciale la popice. Sunt foarte mulţi părinţi care ne vizitează în cursul zilei însoţiţi de copii“, completează Ionuţ Vâlcu.
Tarifele sunt, de asemenea, promoţionale, în această perioadă, şi diferă în funcţie de intervalul de oră la care joci. Astfel, de luni până joi, între orele 09.00-13.00, o oră la popice costă 35 de lei. Vineri, sâmbătă şi diminică, preţul creşte ajungând până la 95 de lei pentru o oră de dat în popice, seara. Promoţia este valabilă pe durata verii, pentru că din septembrie o oră la bowling va costa 110 lei.
„Practic, plăteşti cât joci. Nu sunt impuse reguli în acest sens. Poţi juca şi cinci minute. Calculatorul contorizează şi îţi spune exact de câţi bani ai jucat“, subliniază şeful de sală.
Clienţii fideli îşi reverză locuri din timp
Pentru a se asigura că vor găsi un loc liber la bowling, clienţii fideli îşi fac revervări din timp, mai ales la sfârşit de săptămână, când e mare înghesuială la popice. „Ştiu că e mare bătaie pe popice în week-end. Vin în fiecare sfârşit de săptămână la club, unde mă simt excelent alături de prieteni. Mai dăm într-o bilă, mai bem o bere... E distracţie! De fiecare dată, însă, sun la club pentru a-mi face revervare. Altfel, risc să pierd distracţia“, spune Răzvan Enescu, în vârstă de 32 de ani, unul dintre cei care frecventează sala de bowling de la Euromall.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite