Piteşti: O tânără beată a bătut poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: O tânără beată a bătut poliţiştii
Piteşti: O tânără beată a bătut poliţiştii

1,18 la mie! Atât a avut alcoolemia o tânără din Piteşti când a fost oprită, azi-noapte, de către poliţişti. În urma percheziţiei, în maşină au fost găsite şi resturi vegetale ce par a fi cannabis.


Maria Dică, în vârstă de 27 de ani,  conducea azi-noapte pe bulevardul Maior Şonţu un Peugeot 206, doar că făcea slalom printre maşini. Poliţiştii de la Circulaţie i-au făcut semn să tragă pe dreapta.


 Şoferiţa nu i-a luat în seamă, oamenii legii fiind nevoiţi să dea drumul la sirene şi au demarat după ea. Femeia a fost prinsă în ceee din urmă.

Mirosea puternic a alcool. Şoferiţa a fost testată cu etilotestul. Rezultatul a arătat că avea o alcoolemie de 1,18 la mie în aerul expirat.

În maşina tinerei au fost găsite şi resturi vegetale, ce par a fi cannabis


Poliţiştii au dus-o pe şoferiţă la spitalul Judeţean din Piteşti, unde i-au fost recoltat sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe holul spitalului, Maria Dică a început să-i injure pe poliţişti, să dea cu picioarele în ei, după care a aţipit în scaunul cu rotile. Tânăra a fost trezită şi dusă la sediul Poliţiei Circulaţie, unde tânăra a reluat spectacolul.


“Am percheziţionat maşina şi am găsit resturi vegetale băgate în două pliculeţe. Urmează să se stabilească dacă sunt droguri sau alte substanţe”, a spus agentul şef adjunct Ionuţ Avram de la Poliţia Circulaţie.


Se pare că în pliculeţe erau resturi de cannabis, dar asta va stabili exact rezultatul de laborator. Maria Dică este cercetată penal. Ea a rămas fără permis, dar şi fără maşină, aceasta fiind confiscată de poliţişti până la finalizarea cercetărilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite