Un polițist a refuzat mită chiar de Ziua Anticorupție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițistul a refuzat mita (Foto: Arhivă)
Polițistul a refuzat mita (Foto: Arhivă)

Agentul șef Costin Laurențiu Spânu de la Poliția Rutieră Mioveni se afla vineri într-o misiune de control a traficului rutier, alături de colegul său, agent șef Ion Gheorghe Stanciu și reprezentanții Registrului Auto Român Argeș.

În timpul acțiunii, oamenii legii au tras pe dreapta un autoturism Aro, condus de Florinel Teleanu, de 36 de ani, din comuna Mihăești. Pentru că mașina condusă de acesta avea defecțiuni tehnice la direcție, agentul șef Costin Laurențiu Spânu i-a reținut în vederea suspendării permisul de conducere și certificatul de înmatriculare.

Șoferul a insistat să-i ofere polițistului 50 de euro și i-a promis suma de 200 de euro, dar omul legii a refuzat și a sesizat ofițerii DGA.Aceștia, sub îndrumarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au organizat un flagrant, iar șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Tribunalului Argeș au decis ca acesta să petreacă următoarele 29 de zile în arest, sub acuzația de dare de mită.

Coincidența a făcut ca întreaga acțiune să aibă loc chiar de Ziua Internațională Anticorupție, acesta fiind singurul flagrant organizat pe 9 decembrie în întreaga țara.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite