Un ofiţer de poliţie a rănit cinci persoane după ce a intrat cu maşina într-un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane au fost rănite, marţi seară, în urma unui accident provocat de un ofiţer de la Şcoala de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, care nu s-a asigurat şi a intrat cu maşina într-un microbuz de transport persoane, pe Drumul Naţional 65 B, lângă Piteşti.

Primele cercetări ale poliţiştilor argeşeni arată că şoferul unui autoturism Volkswagen, ofiţer la Şcoala de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, a ieşit cu maşina de la un supermarket, înscriindu-se pe banda de deplasare spre Piteşti, dar după aproximativ o sută de metri s-a răzgândit şi a întors pe linia continuă.

Autoturismul, în care se aflau trei femei, s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane care circula regulamentar şi în care se aflau şoferul şi şase pasageri.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, la faţa locului intervenind mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Argeş şi ale SMURD, precum şi un echipaj de descarcerare, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, a precizat că în urma accidentului au fost rănite două femei care se aflau în autoturismul Volkswagen şi trei pasageri din microbuz.

Potrivit sursei citate, pentru scoaterea celor două femei din autoturism a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare. Toate cele cinci persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 65 B a fost blocată timp de aproximativ o jumătate de oră.

Conform poliţiştilor, cele trei femei aflate în maşina condusă de ofiţerul de poliţie sunt cadre medicale care veniseră la Piteşti la un curs universitar.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite