Cumpărături la prețuri reduse până târziu în noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul comercial Jupiter City vă așteaptă în această seară cu o ofertă senzațională! Puteți face cumpărături până la miezul nopții, fără să stați cu grija că magazinele vor închide devreme și nu aveți timp să vă cumpărați ținuta mult visată.

În plus, toate magazinele din galeria comercială vin cu super oferte. Fie cumpărați un produs și primiți altul gratuit, fie beneficiați de reduceri de prețuri cuprinse între 20 și 70%.

Iar ca seara să fie desăvârșită, organizatorii evenimentului “Noaptea Cumpărăturilor” v-au pregătit și două concerte excepționale care să împace toate gusturile și vârstele.

De la ora 20:00, Tavi Colen (ex Talisman) vine la Jupiter City într-un super concert, cu melodii precum “Numai una”, “Ochii ei” sau “Atât de singur”. Tinerii se vor bucura să-l asculte cântând live pe Morris, de la ora 22.00 și să asculte ultimul său hit, “Uh-la-la”.

Noaptea Cumpărăturilor va avea loc în această seară, între orele 18:00 – 24:00. Din 30 în 30 de minute vor fi organizate concursuri cu premii.

Iar dacă nu v-ați hotărât ce haine să purtați, le puteți admira pe cele prezentate de Modele Agenției Unik Future Creation care vor defila îmbrăcate în colecțiile de toamnă din magazinele centrului comercial.

Înainte de a pleca de acasă către Jupiter City nu uitați să vă faceți bagajul pentru că aveți șansa să plecați de la cumpărături direct în Bulgaria! Dacă veți participa la tombola de la miezul nopții aveți șansa de a cîștiga una din vacanțele de vis în Bulgaria puse la bătaie de Jupiter City.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite