Un hoţ de cupru a lăsat calea ferată Piteşti - Craiova fără curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un argeşean a produs în două săptămâni pagube de 176.910 de lei companiei CFR. Bărbatul a furat mai multe relee de linie pentru a vinde cuprul din ele şi a lăsat astfel trenurile în imposibilitatea de a circula pe ruta Piteşti – Craiova.

Elvis Nicolae Ionel a pătruns în perioada 11 – 25 august 2011 în  zona de siguranţă a infrastructurii feroviare publice a căii ferate ce face legătura între Piteşti şi Craiova şi a sustras de pe tronsonul Staţia CFR Costeşti – Halta Mişcare Hârseşti 67 de relee de linie, pe care le-a distrus pentru a extrage boboinele din cupru din interior. Fără acestea, instalaţiile de cale ferată nu au mai putut fi folosite.

Procurorii de la Parchetul Costeşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au propus arestarea preventivă a lui Elvis Nicolae Ionel pentru

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, au dispus, la data de 26.08.2011, punerea în mișcare a acțiunii penale şi au propus, totodată,  instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Elvis Nicolae Ionel , sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de pătrundere fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii feroviare publice, distrugerea unor componente şi accesorii ale instalaţiilor de cale ferată şi furt calificat”, se precizează într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Magistraţii Judecătoriei Costeşti au decis ca Elvis Nicolae Ionel să fie arestat pentru 29 de zile. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite