Accident cu patru răniţi pe A1, la kilometrul 80

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier a avut loc la kilometrul 80 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Patru persoane, printre care doi copii, au fost rănite şi vor primi îngrijiri medicale imediat după ce vor fi preluate de elicopterul SMURD.

O familie din Măneşti, Prahova a avut parte de clipe de groază, duminică, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, sensul de mers spre Capitală. La kilometrul 80, şoferul de 33 de ani a vrut să vireze spre o benzinărie de pe margine, dar nu a nimerit intrarea şi s-a izbit puternic cu Loganul pe care-l conducea de un cap de pod.

În urma impactului, atât el, cât şi soţia, aflată pe scaunul din dreapta au fost răniţi grav, dar şi copiii lor, aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului.

Micuţii, cu vârste de cinci şi nouă ani au avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a supravieţui.

La faţa locului s-au prezentat de urgenţă Poliţia Autostrăzii,două echipaje de pompieri şi trei ambulanţe.

Centura de siguranţă i-ar fi salvat

„Copilul cel mare a fost resuscitat de mai multe ori în ambulanţă, iar cel mic a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, fiind în comă profundă. Dacă ar fi purtat centuri, ar fi fost salvaţi”, ne-a spus locotenetul Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

 Din primele ipoteze ale poliţiştilor, nu este exclusă nici varianta ca şoferul să fii aţipit la volan.

„Se întorceau de pe Transfăgărăşan, iar şoferul nu era obişnuit să conducă pe distanţe lungi. A mai condus şi soţia, s-au mai schimbat, dar pe autostradă a aţipit, din cauza oboselii. Şoferul are traumatism cranio cerebral, soţia are fractură de bazin, iar fiul cel mare are fractură de tibie şi se află cu toţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în timp ce copilul cel mic e în comă de grad patru, ceea ce înseamnă că are şanse foarte mici de supravieţuire”, ne-a spus comisarul şef Carol Vârnă, şeful Poliţiei Autostrăzii.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite