Pitesti: 7 din 10 candidaţi pică la examenul pentru obţinerea permisului de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emoţii mari la examenul pentru obţinerea permisului de conducere. 129  de candidaţi aşteptau în această dimineaţă să intre la proba pe calculator.

În ultima jumătate de an, media zilnică a celor înscrişi la examenul pentru obţinerea permisului de conducere a fost de 120 de persoane. Numai cca. 30% dintre candidaţi reuşesc să treacă de proba teoretică, ceea  ce însemnă că mai puţin de 40 de persoane ajung să susţină  şi traseul, probă la care mai pică aproape un sfert dintre cei care au trecut de calculator. 

,,Se pică pe capete”
În acestă dimineţă 129 de candidaţi îşi aşteptau cu emoţie rândul la calculator ,, Nu mi-am făcut speranţe prea mari. Eu sunt la prima tentativă dar am auzit că e nevoie de 4-5, poate chiar de mai multe pentru că se pică pe capete. Dar poate am bafta să nu-mi pice întrebări de mecanică, pentru că la capitolul ăsta nu prea ştiu mare lucru. Sar putea ca la alte întrebări să mă descurc. Dacă am baftă o să intru la traseu. Dacă nu, data viitoare!,, Spune Mihaela, una dintre candidate

 Examene şi la Câmpulung şi Curtea de Argeş
Pe 8 şi 22 iulie candidaţii din Cîmpulung pot susţine examenul pentru obţinerea  permisului de conducere în localitatea de domiciliu.  La fel şi candidaţii din Curtea de Argeş, însă în zilele de 14 şi 29 iulie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite