Pitesti: S-a tăiat la gât cu o lamă pentru că a rămas fără casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O argeşeancă ajunsă în pragul disperării a încercat duminică ieri după-amiază să-şi pună capăt zilelor. Femeia s-a tăiat la gât cu o lamă, pe motiv că a rămas fără casă.

Disperarea a împins-o pe Ecaterina Dinică, în vârstă de 30 de ani, să-şi iasă din fire. Ieri după amiază s-a tăiat la gât cu o lamă, fiind transportată de urgenţă la spitalul Judeţean din Piteşti. Femeia a fost găsită de către un trecător pe o bancă din faţa Şcolii Liviu Rebreanu din Mioveni, în incinta căreia se afla şi o secţie de votare. Când a văzut-o plină de sânge, bărbatul a sunat la 112 şi a încercat să o calmeze până la sosirea echipajului de la ambulanţă. „ Era plină de sânge pe piept şi jos se făcuse baltă. Mi-a spus că s-a tăiat cu o lamă, pentru că nu mai vrea să trăiască. Spunea că de când a fost dată afară din locuinţa socială doarme prin scări de bloc”, ne-a povestit Mihai Preda, cel care a găsit-o pe femeie. 

”Îşi îneca supărarea în băutură”
Ecaterina Dinică, angajată la Administraţia Domeniului Public, a ajuns fără un acoperiş deasupra capului din cauza scandalurilor declanşate pe holurile căminului social unde era chiriaşă. Potrivit poliţistului comunitar care asigură ordinea şi liniştea la cămin, femeia obişnuia să consume alcool, după care începea să ţipe şi să-i injure pe toţi cei care îi ieşeau în cale şi din cauza aceasta a fost dată afară din cămin. “A rămas orfană de mică şi a fost crescut de o soră mai mare care a murit. Ea de atunci a început să-şi înece supărarea în băutură. Nu s-a căsătorit, cred că şi singurătatea a determinat-o să-şi dorească moartea”, mai povestea o fostă vecină de-a femeii. Aseară, Ecaterina Dinică a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi este internată la secţia Reanimare a spitalului Judeţean, fiind în afara oricărui pericol.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite