Un pacient al spitalului de TBC din Valea Iaşului s-a spânzurat în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care se afla ieri în pădurea de pe Dealul Glamei, comuna Valea Iaşului a făcut ieri o descoperire macabră.  Acesta a găsit un cadavru spânzurat de un copac. Sinucigaşul a fost internat la Spitalul TBC din comună-

Mihai Crăciun mergea ieri după-amiază prin pădurea din satul Ungureni, comuna Valea Iaşului. La un moment dat, bărbatul a văzut un cadavru atârnând de un copac. Speriat, omul a sunat imediat la 112.

O echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş a sosit la faţa locului pentru a examina cadavrul. Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă pe trupul neînsufleţit, cu excepţia şanţului de spâznurare. Bărbatul îşi confecţionase ştreangul dintr-un cablu de oţel.

Victima nu avea niciun document la ea, însă un reprezentant al Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Andrei din Valea Iaşului l-a recunoscut pe bărbat ca fiind un pacient.

Ion Gorcea, de 27 de ani era din comuna Izvoarele, judeţul Olt şi din luna mai până pe 5 septembrie fusese internat la Spitalul de TBC din Valea Iaşului. Pe 5 septembrie bărbatul a fost externat şi timp de două zile a rămas în localitate, după care a fost găsit spânzurat în pădure.

În salonul în care bărbatul fusese internat, anchetaotrii au găsit o pungă cu haine şi documentele bărbatului, însă niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul.

“Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală din Curtea de Argeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat agent Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite