Piteşti:A vrut să-şi omoare mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:A vrut să-şi omoare mama
Piteşti:A vrut să-şi omoare mama

Un bărbat din Mioveni a fost internat în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, astăzi la prânz, după ce a încercat să-şi omoare mama.

Gheorghe Grăncilă, de 41 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost internat până anul trecut, când medicii au hotărât că acesta poate urma tratamentul acasă. Nu s-a dus să locuiască la Mioveni, ci la mama sa, Alexandra Grăncilă, de 71 ani, din comuna Bârla.

Deşi nu avea voie să consume alcool, de vreo două zile o ţinea tot într-o beţie. În noaptea de sâmbătă spre duminică n-a fost acasă, aşa că de dimineaţă, mama lui l-a întrebat pe unde a umblat. Grăncilă s-a enervat la culme şi a încercat s-o strângă de gât pe pensionară. Numai că între timp a pus ochii pe un cuţit şi s-a gândit că mai bine îi taie gâtul celei care l-a adus pe lume. Alexandra Grăncilă s-a luptat cu fiul ei şi a reuşit să scape, dar lama cuţitului i-a atins gâtul.

Femeia a fost internată imediat la Spitalul din Costeşti, pentru îngrijiri medicale, având noroc că rana provocată este superficială. „Urmează ca lui Gheorghe Grăncilă să-i fie efectuată o expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă în momentul în care şi-a atacat mama, acesta avea discernământ. Totodată aşteptăm concluziile medicilor de la Costeşti pentru a vedea care este starea de sănătate a femeii şi pentru a putea face încadrarea faptei.”, am aflat de la comisarul şef Ion Iacobescu, comandantul Poliţiei Costeşti. Dacă se stabileşte că în momentul atacului, Grăncilă nu avea discernământ, acesta poate fi reinternat într-un spital de boli nervoase, în caz contrar pe numele lui urmând să fie întocmit dosar penal.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite