La noapte o să avem căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instalaţiile au fost puse în funcţiune în această dimineaţă, iar diseară piteştenii vor avea căldură în locuinţe
Instalaţiile au fost puse în funcţiune în această dimineaţă, iar diseară piteştenii vor avea căldură în locuinţe

Gata cu tremuratul de frig în apartamente! Cei care au pus o pătură în plus pe ei noaptea pot răsufla acum liniştiţi pentru că nu vor mai resimţi frigul.

Cum temperaturile au scăzut sub 10 grade în ultimele zile, conducerea Termocalor Confort a decis punerea în funcţiune a instalaţiilor şi livrarea de agent termic în locuinţele piteştenilor din această după-amiază. Astfel, o dată cu lăsarea serii căldura se va resimţi în apartamentele din oraş.


“În această seară toţi vor avea căldură. De alalteieri am dat drumul la creşe şi la grădiniţe. Conform contractului se prevede ca dacă trei zile consecutiv între şase seara şi şase dimineaţă temperaturile scad sub 10 grade Celsius trebuie să dau drumul la sistem. Asociaţiile au posibilitatea să-şi închidă instalaţia. Au vană la subsol şi rămân închisă, dar trebuie să ne comunice la dispecerat sau la nivelul punctelor termice”, spune directorul Aurelian Niţă.


Temperaturi scăzute în zilele următoare

Cei care nu doresc să fie “arşi” la buzunar de factura mărită la întreţinere din cauza  căldurii din locuinţe îşi pot închide caloriferele. Vor fi nevoiţi să pună însă două pături pe ei pentru că zilele următoare temperaturile vor scădea până aproape de 0 grade Celsius.


"În ultimele trei nopţi, temperaturile nu au urcat mai mult de şase grade celsius în Piteşti, iar ziua nu au depăşit 12 grade. De mâine cresc maximele pe timpul zilei, iar în timpul nopţii vor scădea. Mâine noapte ne aşteptăm la o temperatură de zero grade în zona subcarpatică, iar în Piteşti va staţiona în jurul valorii de două grade celsius. De mâine vor dispărea, treptat, precipitaţiile", spune Carmen Dima, meteorolog previzionist la Minicentrul de Prognoză Meteo Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite