11 persoane rănite într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţi a avut loc noaptea trecută pe strada Depozitelor din Piteşti.  Liviu Pandelică, de 42 de ani,  se afla la volanul unui Opel şi nu s-a asigurat când a virat la stânga, lovind un microbuz condus regulamentar din sens opus de Ilie Iulian Grigore.

Şoferul microbuzului  care transporta 13 muncitori de la schimbul doi, nu a mai putut evita impactul.
“Mi-a ieşit direct în faţă, nu am mai avut ce face.”, spunea Ilie Grigore.


În urma accidentului scaunele microbuzului s-au rupt şi 11 persoane au fost rănite, mai multe ambulanţe transportându-le la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean.


“În serviciul UPU s-au prezentat 11 victime, dintr-un accident rutier, marea majoritate cu contuzii uşoare, două victim sunt cu suspiciune de contuzie coloană toracală şi cervical, urmând să fie investigate suplimentar”, a declarat dr. Cristina Stocheci.


Cei doi şoferi purtau centurile de siguranţă şi nu consumaseră băuturi alcoolice. Conducătorul auto vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


„Conducătorul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere microbuzului care efectua transport de persoane şi care venea din sens opus”, a spus agent principal Laura Folea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.


Microbuzul efectua transport persoane pe ruta Piteşti – comuna Râca, judeţ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite