A dat cu maşina peste un om şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gest incredibil al unui şofer argeşean. Bărbatul a lovit un pieton aflat pe zebră, după care a fugit de la locul accidentului fără să-i pese de starea victimei.

Un pieton şi-a pierdut viaţa, aseară, în localitatea Schitu Goleşti. Nicolae Dumitru, de 75 de ani traversa strada pe trecerea de pietoni când a fost lovit în plin de o maşină care circula cu viteză.

Şoferul, Ion Dumitrescu, de 42 de ani, din Mioveni, se afla la volanul unui Logan, înscris pe numele lui Ion Vlăsceanu, din comuna Cotmeana.

Conducătorul auto nu a putut opri autoturismul în timp util şi a dat peste bărbat, acesta fiind aruncat la câţiva metri de la locul impactului. Lovitura a fost atât de puternică încât victima şi-a pierdut viaţa în scurt timp de la accident.

Speriat de cele întâmplate şoferul şi-a continuat drumul fără ca măcar să oprească pentru a vedea în ce stare se află victima sau dacă se mai poate face ceva pentru a fi salvată.

După câţiva zeci de kilometri parcurşi, şoferul s-a oprit acasă la un cumnat, Dragoş Cristian Jinga, lăsând maşina avariată în curtea acestuia, în localitatea Dragoslavele

Şoferul a fost prins de poliţişti în această dimineaţă, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ion Dumitrescu este cercetat pentru omor din culpă şi fugă de la locul accidentului. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite