3200 de lei pentru un şomer cu studii superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii argeşeni au la dispoziţie 620 de locuri de muncă, dintre acestea 200 sunt pentru Piteşti, 48 pentru Câmpulung, 305 pentru Topoloveni, 27 pentru Mioveni, 18 pentru Costeşti şi 122 pentru Curtea de Argeş.

Cele mai multe posturi vacante sunt pentru candidaţii cu studii medii, însă şi absolvenţi de studii superioare au la dispoziţie câteva zeci de posturi din care pot alege.

Cel mai mare angajator este firma Francesca Industries SA care scoate la concurs 300 de posturi de confecţioner articole textile, în Topoloveni.

În topul celor mai mari salarii oferite de angajatorii argeşeni, prin notificările de locuri vacante depuse la AJOFM Argeş, se numără un post de consilier juridic, în Piteşti, pentru care Asociaţia de Sprijin a Şomerilor Dâmboviţa oferă 3200 lei lunar. Oferta este valabilă până pe 26 februarie şi, în afară de un salariu atractiv, se oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Candidatul care doreşte să se înscrie pentru acest post trebuie să aibă studii superioare şi minimum 3 ani de experienţă în domeniu.

Locul doi în topul salariilor oferite de angajatori îl ocupă un post de specialist grafician şi două posturi de referent marketing, salariul oferit fiind de 1500 lei, plus bonuri. Postul de grafician este oferit de firma Cemans Al Glass SRL şi se adresează persoanelor cu studii medii şi o experienţă de minimum 3 ani, iar posturile de referent marketing sunt oferite de Clemans SRL pentru absolvenţii de studii superioare cu minimum 5 ani de experienţă.

Pentru şomerii cu studii medii salarile puse la dispoziţie nu depăşesc 1500 de lei. Spitalul orăşenesc Costeşti caută director financiar contabil şi director medical, ambii absolvenţi de studii superioare. Salariul se va discuta însă la interviu.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite