Piteşti: ULUITOR:Şi-a înjunghiat părinţii cu un cuţit de bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: ULUITOR:Şi-a înjunghiat părinţii cu un cuţit de bucătărie
Piteşti: ULUITOR:Şi-a înjunghiat părinţii cu un cuţit de bucătărie

Un bărbat din oraşul Mioveni şi-a înjunghiat părinţii, aseară. Fără să se gândească la consecinţe, acesta a luat cuţitul şi a dat cu el în stânga şi-n dreapta.

Ionel Alexe, în vârstă de 36 de ani, a mers în comuna natală, Negraşi. Aseară, în timp ce lua masa împreună cu părinţii lui, bărbatul, aflat sub infleunţa băuturilor alcoolice, a declanşat un scandal monstru, fără un motiv aparent, susţin poliţiştii.

Bărbatul şi-a ieşit din minţi, a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat tatăl în abdomen. Îngrozită de cele văzute, mama lui Ionel Alexe s-a băgat între ei, moment în care a fost şi ea tăiată la mâna stângă. Femeia a reuşit să fugă din casă şi s-a oprit la poarta unui vecin, căruia i-a povestit ce s-a întâmplat.

Bărbatul este reţinut pentru vătămare corporală


La casa familiei Alexe au sosit două echipaje de la Ambulanţă, dar şi poliţia. Bătrânii au fost transportaţi la spitalul din comuna Mozăceni. Medicii au stabilit că nu le-a fost pusă viaţa în pericol, dar au nevoie de zile bune de recuperare.


« Agresorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind acuzat pentru vătămare corporală. El va fi prezentat la Judecătoria Costeşti cu propunere de arestare preventivă », ne-a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite