Au încercat să vândă bijuterii false la casa de amanet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma percheziţiei în maşina tinerilor s-au găsit bijuterii, bani şi alte obiecte
În urma percheziţiei în maşina tinerilor s-au găsit bijuterii, bani şi alte obiecte

Patru indivizi din Câmpulung au fost reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să vândă la o casă de amanet un ghiul dintr-un metal galben.

Tinerii care au fost reţinuţi joi seara după ce au înşelat o vânzătoare de la o casă de amanet, au fost eliberaţi de procurori.


Alin Răducu, de 24 ani, din Câmpulung  a mers la o casă de amanet din Piteşti spunând că vrea să vândă un ghiul de aur. Vânzătoarea a cântărit inelul şi i-a spus că îi oferă 900 de lei pe el, numai că pe loc îi poate da doar 500. Tânărul s-a prefăcut că îşi suna soţia să îi ceară părerea şi care chipurile n-a fost de acord cu tranzacţia.

După ce a primit inelul înapoi şi a plecat, tânărul a revenit la câteva minute, spunându-i vânzătoarei că s-a răzgândit şi vrea totuşi să vândă inelul. Între timp bărbatul schimbase ghiulul din aur cu unul dintr-un metal auriu şi după ce a primit cei 500 de lei s-a făcut nevăzut, urmând să revină a doua zi după restul de bani. După ce a cântărit noul inel şi a constatat că nu este din aur, vânzătoarea a anunţat poliţia care l-a prins pe infractor în ziua următoare.

Alături de Alin Răducu au fost reţinuţi şi Bogdan Păun, de 26 ani, Cătălin Frântu, de 22 ani, ambii din Câmpulung şi Cătălin Ionuţ Nel, de 28 ani, din Cicăneşti. Cân oamenii legii le-au percheziţionat maşina, au găsit mai multe bijuterii contrafăcute şi 784 de lei. Doar primii doi au fost prezentaţi instanţei pentru mandat, însă magistraţii au considerat că pot fi cercetaţi pentru înşelăciune şi în libertate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite