Un incendiu a mistuit acoperişul unei case din comuna Davideşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins incendiul înainte să cuprindă întreaga casă
Pompierii au stins incendiul înainte să cuprindă întreaga casă

O familie din comuna Davideşti a rămas fără un acoperiş deasupra capului, în pragul sezonului rece. Un incendiu le-a distrus ieri acoperişul, riscând să cuprindă întreaga casă.

În momentul în care flăcările au pornit, în casă erau toţi membrii familiei Văduva, format din patru persoane. Oamenii au strigat după ajutor la vecini, aceştia sărind cu găleţile cu apă.

Văpaia i-a copleşti pe oameni, care au fost nevoiţi să apleze la ajutorul pompierilor. Aceştia au sosit cu două autospeciale pentru a stinge incendiul.
“Am fost în casă la televizor şi ne-am pomenit cu flacăra. Era focul stins în sobă. Nu ştiu de la ce a pornit”, spunea Ion Văduva, proprietarul casei. 

Oamenii au scos ce au apucat din casă, înainte ca flăcările să cuprindă întreaga locuinţă. În urma incendiului au ars acoperişul casei, două anexe în care erau depozitate cereale, mobilă şi lemne de foc.

“E vorba de o sobă dezafectată de bucătărie care nu a fost supravegheată şi aceasta ar fi fost cauza”, a declarat Ionuţ Nica, şef de post Davideşti

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite