Mai multe gospodării inundate în Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile n-au ocolit Argeşul în acest sfârşit de săptămână şi le-au dat dreptate meteorologilor să emită avertizare de tip cod galben. În acest week-end cel mai afectat de precipitaţii a fost oraşul Curtea de Argeş unde mai multe gospodării au fost inundate.

Pompierii au intervenit în comuna Pietroşani, sat Găneşti, acolo unde un copac a căzut pe locuinţa lui M.E. Angajaţii ISU au degajat trunchiul de copac după câteva zeci de minute. Şi pe strada Posada, un copac a căzut pe acoperişul blocului A17, pompierii fiind nevoiţi să taie trunchiul cu un moto-fierăstrău şi să folosească 2 căngi pentru a-l îndepărta de pe acoperiş.

Ieri dimineaţa telefoanele au sunat încontinuu la dispeceratul detaşamentului de pompieri din Curtea de Argeş, oamenii solicitând disperaţi intervenţia ISU pentru a scoate apa din gospodării.

 Pompierii au intervenit cu motopompele pe strada Negru Vodă, de unde au evacuat 10 metri cubi de apă din beciul locuinţei lui P. A., pe Str. Progresului de unde s-au evacuat 45 de metri cubi de apă din beciul locuinţei lui P.M. şi 60 de metri cubi din garajul lui P.G.

 Angajaţii ISU au fost nevoiţi să intervină cu două motompompe pe strada Râmnicu Vâlcea pentru a scoate apa dintr-o grădină ce fusese inundată în urma ploilor abundente. Aceştia au scos peste 800 de metri cubi de apă.

 Sediile a două firme din Curtea de Argeş au fost inundate. S.C. TESCO PLASTIC S.R.L, un magazin situat pe strada Valea Iaşului şi S.C. TEHNOLOGIE MOBILĂ STIL S.A, situat pe strada Albeşti, nr. 30 au fost inundate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate apa cu motopompele.

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite