Piteşti: Un om al străzii a murit din cauza gerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat fără casă a fost găsit azi-noapte pe o stradă din Curtea de Argeş, îngheţat. El a murit la spital cel mai probabil din cauza unui şoc hipotermic. Citiţi şi: Ninsoarea a provocat primul accident

O persoană care trecea prin faţa pieţei centrale din Curtea de Argeş a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat zace ghemuit pe scări. La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă.

Poliţiştii au stabilit că este vorba de Gheorghe Porceanu, în vârstă de 49 de ani, din oraş, cunoscut ca om al străzii. Bărbatul a fost transportat la spital, unde câteva ore mai târziu a decedat.

Cel mai probabil, Gheorghe Porceanu a murit îngheţat. Azi-noapte, în municipiul Curtea de Argeş, au fost înregistratetemperaturi de până la zero grade Celsius.

“Persoana decedată nu avea adăpost şi dormea pe unde apuca. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii. Nu eu fost găsite urme de violenţă”, a spus ofiţerul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Porceanu a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte ale morţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite