Piteşti:Aurolac găsit mort în canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Aurolac găsit mort în canal
Piteşti:Aurolac găsit mort în canal

Femeia de serviciu de la blocul B3, din cartierul piteştean Prundu, a dat peste un cadavru, de dimineaţă, în timp ce făcea curat în jurul blocului. Este vorba de trupul unui om al străzii care îşi ducea veacul în zonă şi care îşi amenajase un culcuş lângă un canal de lângă bloc.

De câteva luni bune, canalul dintre blocurile B2 şi B3, din Prundu, devenise locul de refugiu pentru mai mulţi oameni ai străzii. Vagabonzii apelau zilnic la mila oamenilor, apoi îşi cumpărau băutură şi se retrăgeau la adăpostul improvizat. Se îmbătau şi se luau la ceartă, aşa că locatarii au fost nevoiţi să apeleze de câteva ori la poliţie, pentru calmarea spiritelor. „ Mai toţi locatarii veneau şi le dădeau de pomană. Şi eu am procedat la fel, pentru că îmi era milă de ei.”, spunea piteşteanca Ioana Ştefan, femeia de serviciu de la blocul B3. Tot ea a fost cea care ieri dimineaţă a dat peste cadavrul plin de sânge al vagabondului.

„Aseară, lângă canal şi-au făcut apariţia trei bărbaţi şi o femeie, toţi oameni ai străzii. La un moment dat i-am auzit certându-se, dar toată lumea i-a lăsat în pace, pentru că aşa procedau frecvent. De dimineaţă, în timp ce făceam curat pe lângă bloc, am descoperit cadavrul.”, spune Ioana Ştefan.


Poliţiştii caută criminalul
Femeia a alertat imediat poliţiştii şi o echipă operativă a ajuns la faţa locului pentru cercetări. Criminaliştii au analizat probele de la faţa locului, urmele de sânge găsite, iar medicul legist Dan Manu a făcut o examinare la faţa locului a cadavrului, apoi s-a efectuat autopsia la Seviciul Medico-Legal Argeş. S-a concluzionat că victima avea o puternică lovitură la cap şi mai multe coaste rupte, iar moartea a fost violentă. Anchetatorii i-au reţinut pe cei trei suspecţi, respectiv doi bărbaţi şi o femeie, urmând să stabilească cine este autorul omorului. 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite