O fetiţă de patru ani a căzut de la trei metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaimă groaznică pentru părinţii unei fetiţe în vârstă de patru ani, din Câmpulung. Un moment de neatenţie din partea mamei i-ar fi putut fi fatal micuţei care a căzut de la trei metri înălţime, lovindu-se de betonul din faţa blocului.

Daniela Teodora a rămas singură acasă, ieri dimineaţă, pentru câteva minute, timp în care mama ei s-a dus la un magazin din apropierea blocului pentru a face câteva cumpărături. Micuţa neastâmpărată a deschis o fereastră şi s-a urcat pe pervaz, vrând să o vadă pe mama sa când se întoarce de la cumpărături. Fetiţa s-a dezechilibrat însă şi a căzut în gol de la etajul I al blocului 6, de pe B-dul. I.C. Brătianu, din Câmpulung.


Martoră la toată scena a fost femeia de serviciu, care a văzut-o pe micuţă căzută pe cimentul din faţa blocului şi plină de sânge. Vecinii au sunat imediat la 112 şi o ambulanţă a sosit la faţa locului pentru a o transporta pe fetiţă la spitalul din Câmpulung.


Norocul acesteia a fost că în căderea s-a agăţat de o culme de rufe întinsă la parter, care a atenuat impactul. Daniela Teodora s-a ales doar cu un traumatism cranio-facial şi o sperietură groaznică, însă a fost externată de medici.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite