TRAGIC O femeie a murit după ce a fost strivită de o mașină lăsată în pantă, fără frâna de mână trasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc lângă Parcul Trivale
Accidentul a avut loc lângă Parcul Trivale

O femeie de 35 de ani din Piteşti a murit, vineri, după ce a fost lovită de o maşină staţionată într-o pantă, al cărei şofer nu a tras frâna de mână, autoturismul punându-se singur în mişcare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar Dănuţ Dinu, accidentul a avut loc lângă Parcul Trivale din Piteşti, iar şoferul de 26 de ani, angajat al unei firme care execută lucrări în zonă, va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

"Autoturismul a fost neasigurat, nu a avut probabil frâna de mână trasă, nu era băgată în viteză, s-a pus în mişcare, pe o distanţă de 30 de metri, lovind o femeie de 35 de ani, care a decedat. Se fac cercetări în acest moment pentru ucidere din culpă, a fost identificat şoferul, este un tânăr de 26 de ani, care execută lucrări la o firmă din zonă", a declarat Dănuţ Dinu.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că autoturismul Mitsubishi Pajero, cu numere de înmatriculare de Satu Mare, staţionat pe drumul spre Parcul Trivale, într-o pantă, s-a pus în mişcare şi după o distanţă de 30 de metri a intrat pe trotuar şi a lovit femeia, care, cu o carte de rugăciuni în mână, se îndrepta spre Schitul Trivale.

Ulterior, autoturismul s-a oprit în zona dintre şosea şi spaţiul verde. Victima a fost preluată de o ambulanţă cu multiple leziuni la, torace şi membre, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Medicii spun că a fost adusă moartă la spital.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite