O femeie și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul șoferiței a fost scos din mașină de un echipaj de Descarcerare
Trupul șoferiței a fost scos din mașină de un echipaj de Descarcerare

O șoferiță de 37 de ani din comuna Rociu a murit joi dimineață în urma unui accident rutier. Femeia a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a lovit un stâlp de beton după care s-a răsturnat.

Adriana Dumitrache se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan și se îndrepta dinspre Gliganu către Pitești. Femeia a intrat cu viteză într-o curbă la sânga și a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un stâlp de iluminat public din beton. În urma impactului, mașina a intrat într-un șanț și s-a răsturnat, oprindu-se în final pe carosabil, cu roțile în sus.

Alarmați de zgomotul puternic, locuitorii din zonă au ieșit imediat la porți pentru a vedea ce s-a întâmplat și au sunat la 112. Un echipaj de Descarcerare s-a chinuit minute în șir să o scoată pe femeie dintre fiarele contorsionate, iar medicii au încercat s-o readucă la viață, resuscitând-o timp de 45 de minute. Nu s-a mai putut face nimic însă pentru salvarea femeii, iar în cele din urmă au fost nevoiți să constate decesul.

Adriana Dumitrache lucra pe post de contabil la o moară din comuna Rociu și era căsătorită, având doi copii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite