O femeie din comuna Pietroșani s-a aruncat în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au reușit să scoată cadavrul femeii din fântână
Pompierii au reușit să scoată cadavrul femeii din fântână

O tânără mamă din comuna Pietroșani și-a pus capăt zilelor luni seară, aruncându-se în fântână. Nu se știe ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care femeia și-a pierdut viața.

Ionela – Nicoleta Vlad, de 36 de ani, a rămas luni seara acasă doar cu băiețelul său de 4 ani. Soțul femeii, cadru militar la unitatea din Curtea de Argeș era la serviciu când s-a întâmplat tragedia.

La un moment dat, băiețelul a observat că mama sa lipsește și nu este de găsit, iar când tatăl său a sunat acasă să vorbească cu familia, micuțul i-a spus că femeia a dispărut. Speriat, bărbatul a venit într-un suflet acasă și a început să-și caute nevasta.

Când s-a uitat în fântâna din curte, a observat trupul femeii plutind pe luciul apei și a sunat imediat la 112. Un echipaj de pompieri a sosit la fața locului și a coborât în fântână pentru a scoate cadavrul femeii.

Medicii de pe ambulanța nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie și au constatat decesul. Pe trupul acesteia nu s-au găsit urme de violență.

Rudele nu își pot explica gestul femeii și spun că nu avea niciun motiv să-și ia viața. Ionela – Nicoleta Vlad era cunoscută însă cu viciul alcoolului și rudele cred că patima pentru băutură a împins-o să treacă peste dragostea pentru copilul său și să-și ia viața.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite