Se fac angajări la Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uzina Dacia (foto arhivă)
Uzina Dacia (foto arhivă)

Una dintre cele mai prospere companii din România, Dacia, dovedeşte încă o dată că a reuşit să învingă criza şi are nevoie de tot mai mulţi angajaţi pentru a face faţă numărului mare de comenzi pe care le are de onorat.


Astfel, Uzina de la Mioveni angajează operatori maşini unelte cu comandă numeric, inginer automatist, sculer matriţer şi conceptor CAO – matriţe Dacia. Printre beneficiile oferite de Dacia Group Renault se numără posibilitatea de formare şi perfecţionare profesională, tichete de masă, o masă gratuită pe zi, la sediul companiei şi un salariu motivant. 


Şi Renault Technologie Roumanie are câteva zeci de posturi disponibile pentru centrul de la Titu. Se caută angajaţi pentru posturile de conceptor, pilot de studiu GFE, pilot de viaţă-serie GFS,specialist şi şef unitate de lucru.  Cei care doresc să aplice pentru aceste joburi pot afla mai multe detalii şi îşi pot depune cv-ul pe site-ul www.daciagroup.com sau pe www.renault-technologie-roumanie.com, la secţiunea Cariere. P.R.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite