Pitesti: S-a sinucis din dragoste la 22 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: S-a sinucis din dragoste la 22 ani
Pitesti: S-a sinucis din dragoste la 22 ani

O tragedie cumplită s-a petrecut în sânul familiei Miriţă, în noaptea dinspre luni spre marţi. Andreea Miriţă, de 22 de ani s-a sinucis în propria casă spânzurându-se de de ţeava de gaze dintre hol şi sufragerie.

Aceasta tocmai absolvise cursurile Şcolii de asistente medicale  şi mai era şi studentă în paralel la Universitatea de stat din Piteşti. Andreea locuia doar cu tatăl ei, mama fiind plecată în Italia la muncă.

Se certase cu prietenul
Fata plecase în cursul după-amiezei în Mioveni, la prietenul ei, George Cristian Arsenescu, de 28 ani, angajatul unei firme de termopane din oraş.  În momentul în care fata a ajuns acasă, tatăl său a observat că este supărată şi a început să o chestioneze. Cu vocea tremurândă aceasta a mărturisit că s-a despărţit de prietenul ei.

Tatăl povesteşte că în urma sfaturilor tatălui lui, fata s-a arătat mai liniştită spunând „Trec eu şi peste asta, nu-ţi fă griji”.Pentru a-i mai ridica moralul tatăl i-a promis fetei că în următoarea zi o va duce la mare să se destindă alături de prietenele ei. Însă lucrurile nu au decurs cum se aştepta omul. „Nu ştiu motivul despărţirii, probabil s-au acumulat mai multe probleme în timp. Poate aveau probleme cu banii sau altceva, nu îmi explic.”, a spus tatăl.

Tătăl şi-a găsit fiica spânzurată
Noaptea, după ce s-a asigurat că tatăl ei a adormit, Andreea şi-a confecţionat un ştreang şi s-a spânzurat de ţeava de gaze ce străbătea holul şi sufrageria. În cursul nopţii, în jur de ora 4 dimineaţa, bărbatul a sesizat că pe hol lumina era aprinsă, motiv pentru care s-a ridicat imediat din pat. Ce i-a fost dat să vadă a fost de-a dreptul macabru: fiica lui atârna de ţeavă fără suflare.Cuprins de disperare, tatăl a tăiat ştreangul cu un cuţit şi a încercat disperat să o aducă la viaţă prin metode de resuscitare.

Alarmaţi de urletele bărbatului, vecinii au intrat în casă şi au alertat imediat Poliţia şi Salvarea. Degeaba, aceştia nu au mai reuşit să o aducă la viaţă pe tânăra de 22 de ani, deşi s-au chinuit mai mult de o oră. Mama fetei a aflat şi ea despre tragedie urmând să vină acasă cu primul avion.
 

Iubitul disperat, vecinii consternaţi
La scurt timp şi prietenul  ei, Jimmy cum îi spuneau prietenii, a fost informat de ce s-a întâmplat. Venit în grabă la apartamentul fetei, tânărul a început să se tăvălească de durere prin cameră, mult timp nereuşind să-şi revină din şoc. Era împreună cu fata de 7 ani. Vecinii au fost şi ei îngoziţi de ce s-a întâmplat.

„Nu mi-a venit să cred când am auzit. Era o fată mai retrasă care ieşea mai mult cu prietenul ei. Păreau că se înţeleg bine, nu mă aşteptam ca relaţia lor să i-a o asemenea turnură.”, spune Ion Oprea, 24ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite