Pitesti: A-nceput distribuirea buletinelor de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, în Argeş  sunt aşteptaţi la urne 540 de mii de argeşeni cu drept de vot. În judeţul nostru  votează  şi 500 de cetăţeni ai altor state comunitare ce şi-au stabilit domiciliul sau reşedinţa în Argeş.

Astăzi a început distribuirea buletinelor de vot, a ştampilelor  şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării procesului electoral, acţiune ce urmează să se finalizeze pînă 4 iunie. La nivel de judeţ vor funcţiona 492 de secţii de votare iar pe listele electorale permanente sunt înscrişi 540.000 de argeşeni cu drept de vot. În judeţul nostru  votează  şi 500 de cetăţeni ai altor state comunitare ce şi-au stabilit domiciliul sau reşedinţa în Argeş.

 Pregătirile continuă
 Tot astăzi a vut loc şi  completarea birourilor electorale ale secţiilor de votare cu reprezentanţii partidelor politice iar  mâine aceştia vor fi comunicaţi primarilor. Pregătirile pentru europarlamentare, continuă.  Miercuri de la ora  11.00, la  Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti  va avea loc instruirea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare. C. S

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite