Piteşti: S-au dezbrăcat şi au intrat în nămol după peşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: S-au dezbrăcat şi au intrat în nămol după peşti
Piteşti: S-au dezbrăcat şi au intrat în nămol după peşti

Situaţie incredibilă pe lacul de acumulare din cartierul Prundu. Zeci de oameni au intrat până la brâu în nămol să prindă peşte.

Aseară, a fost nebunie generală pe lacul de acumulare, după ce angajaţii de la Apele Române-Argeş Vedea Piteşti au golit barajul în vederea înlocuirii unor grătare. Pentru o ştiucă sau un caras, zeci de tineri şi-au riscat viaţa. Pentru că s-a dat drumul la apă, mai multe persoane au profitat de acest lucru. Au intrat în mâl până la brâu pentru plăcerea de a prinde un peşte. Cei mai mulţi dintre ei s-au dezbrăcat şi au păşit în lac doar în chiloţi.


Pescarii ad-hoc au creat un adevărat spectacol şi au atras zeci de curioşi care i-au privit de pe un pod. Au fost şi tineri care au intrat îmbrăcaţi în nămol. Când au ajuns acasă au fost nevoiţi să arunce hainele de pe ei, dar au fost mulţumiţi că au pus pe masă peştii prinşi. „Nu este vorba că nu avem bani să ne cumpărăm peşte. Plăcerea e mare...Aventura...hainele pe care le aruncăm sunt mai scumpe decât un caras şi o stiucă. Atâta am prins”, ne-a spus Marian, unul dintre pescarii ocazionali.


Au mers prin nămol 15 metri


Tinerii s-au îndepărtat de mal circa 15 metri. Au mers prin nămol până aproape de gât. Dar, nimic nu se compară cu adrenalina, spun ei. Pentru a putea ieşi la mal, aventurierii au fost ajutaţi de către prieteni. Aceştia le-au întins bâte să se ţină de ele, pentru că altfel înotau prin mâl. „Acum avea prietenul meu ocazia să se răzbune pe mine. Dacă nu mă ajuta cu băţul ăsta să ies, aici rămâneam. Alunecă. Nu mă descurcam singur. Sunt tot numai nămol, dar pleca acasă mândru. Am prins trei peşţi”, ne-a spus zâmbind Ionel.


Deşi capturile nu au fost mari, cei mai mulţi dintre ei au plecat acasă mulţumiţi datorită clipelor unice trăite. „Mulţi au nebunia motoarelor. Eu am nebunia peştilor. Sunt pescar înrăit şi de aceea mi se pare interesant că am putut lua peştele chiar din nămol. Nu am mai dat la undiţă”, ne-a mai spus Ionel.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite