11 cupluri s-au căsătorit în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  În timp ce piteştenii sărbătoreau trecerea în noul an, 22 de tineri păşeau emoţionaţi într-o nouă viaţă. În sala de consiliu a Primăriei Piteşti, primarul Tudor Pendiuc a oficiat şi în acest an, în noaptea de Revelion cununiile civile care au devenit deja o tradiţie veche de 12 ani.

“În această noapte 11 cupluri s-au căsătorit şi este al 12 –lea an de când noi oficiem cununii civile în noaptea de Revelion. La cumpăna dintre anul 1999 şi 2000, când intram în mileniul 3, am fost primul oraş din ţară care am oficiat cununii civile la cumpăna dintre ani. Eu am fost onorat să fiu primul care am făcut acest lucru şi de atunci până acum avem câteva sute de cupluri care şi-au unit destinele.”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.

Deşi la început 15 cupluri şi-au anunţat intenţia de a se căsători, în final doar 11 au avut curajul de a face acest pas în noaptea de Revelion. Acestea au spus un “DA” clar şi răspicat în faţa primarului.

 Însoţiţi de rude, martori şi prieteni, tinerii au primit felicitări din partea edilului piteştiului şi au primit certificatele de căsătorie împreună cu tradiţionala urare “Casă de piatră!”.

 “Am ales să ne căsătorim de Revelion pentru că ne iubim foarte mult şi am zis că ori acum, ori mai târziu, tot aia e. Am zis să fim mai speciali. Ne-am cunoscut tot în iarnă, de Crăciun”, au spus Claudia şi Mihai Preoteasa.

 “Am vrut să fie mai special. E o noapte specială. Ne dorim de la 2011 să fie ceva mai bun ca 2010.”, au declarat Cătălina şi Andrei Bărbosu.

 Pentru două dintre familiile care s-au căsătorit de Revelion anul 2011 o să le mai aducă o buncurie şi anume un copil, miresele fiind gravide.

 „ Ne-am dorit să fie un eveniment mai special data de 1 ianuarie 2011 ca s-o ţinem minte toată viaţa. Ne cunoaştem de când eram copiii. Familiile noastre erau prieteni şi în timp ne-am apropiat mai mult. Noi de fapt suntem trei, o să avem şi un bebeluş în scurt timp”, au mărturisit emoţionaţi Loredana şi Cosmin Manoliţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite