O copilă a scăpat ca prin minune după ce a fost lovită în plin de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini cameră de supraveghere
Imagini cameră de supraveghere

Imagini cutremurătoare surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în localitatea Mărăcineni. O fetiţă de 8 ani a fost lovită în plin de o maşină în timp ce traversa strada în fugă şi a fost aruncată la o distanţă de 50 de metri.

Fetiţa a scăpat ca prin minune după ce a fost lovită de o maşină. În urma impactului puternic, micuţa a fost proiectată pe asflat, rostogolindu-se aproximativ 50 de metri de la locul impactului.

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din localitatea Mărăcineni se vede cum mama fetei traversează strada pentru a merge la un magazin, iar imediat fetiţa ei sare dintr-o căruţă şi traversează strada în fugă, fără să se asigure pentru a-şi urma mama.

O maşină o loveşte puternic pe fetiţă, fără ca şoferul să mai poată evita impactul. Din fericire, bărbatul de la volan frânează la timp pentru ca victima să nu ajungă sub roţile maşinii.

Ţipetele mamei îngrozite şi scrâşnetul roţilor care frânează brusc au fost surprinse de camera de supraveghere, înfiorându-i pe cei care le ascultă “Aoleu! Mi-a omorât-o!”, ţipă mama disperată în timp ce se repede să-şi ia copila în braţe.

Şoferul coboară şi el pentru a vedea în ce stare este victim, iar în scurt timp mai mulţi oameni se adună la locul accidentului.

O ambulanţă a transportat-o pe copilă la Spitalul de Pediatrie, iar medicii au constatat că aceasta nu a suferit răni grave şi a scăpat ca prin minune, fără să fie nevoie să rămână internată în spital.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite