UPDATE Copilul care a omorât un bărbat, după ce au întreţinut relaţii sexuale, a fost arestat pentru 15 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimă în comuna Rucăr. Un copil problemă, în vârstă de 15 ani a omorât în bătaie un bătrân de 65 de ani azi-noapte.

UPDATE14 februarie ora 11.00

Cunoscut în comună ca un copil problemă, Adrian G., de 14 ani, din Rucăr provine dintr-o familie dezorganizată. Părinţii săi au divorţat în urmă cu cinci ani şi de atunci băiatul a rămas în grija bunicii, care nu a reuşit să-i stăpânească pornirile nefireşti. Anul trecut, în luna aprilie, adolescentul a dat dovadă de o cruzime fără margini când a tăiat lăbuţele şi coada unui căţel pentru că acesta mâncase o găină. 


Prevestirile de atunci ale vecinilor s-au adeverit şi băiatul a ajuns la crimă. Vineri noapte, acesta a băut împreună cu Ion Tiucă, de 67 de ani, din localitatea Podu Dâmboviţei, şi au întreţinut relaţii sexuale, însă când bărbatul a vrut să întrerupă partida de amor, adolescentul, cuprins de o furie nebună, a început să-l lovească cu un vătrai. Victima a reuşit să fugă, cu pantalonii în vine, până în curte, unde s-a împiedicat. Băiatul a pus mâna pe un topor şi l-a lovit pe bărbat cu coada acestuia, până l-a lăsat lat. Apoi a mers liniştit la culcare.


Crima a fost descoperită sâmbătă dimineaţa de un vecin care a venit în vizită la băiat. “Se pare că au vrut să se apropie mai mult. N-a ieşit aşa cum s-a dorit şi bătrînul a fost tocat gospodăreşte, cum se spune, cu un vătrai şi o coadă de secure. Sînt semne vizibile de lovituri pe tot corpul ”, a declarat procurorul Ion Anghelescu.


Crimă pasională

 Adolescentul le-a povestit poliţiştilor cu lux de amănunte fapte, susţinând însă că bărbatul a încercat să abuzeze de el.
„A povestit cu lux de amănunte faptele şi, deocamdată, nu manifestă nicio urmă de regret. Probabil nu-şi dă seama ce-l aşteaptă. Cu un asemenea caz nu m-am întîlnit în cei 23 de ani de activitate în poliţie“, a spus comisarul şef Grigore Troscenco. Şeful Poliţiei Câmpulung.


A fost reţinut pentru 15 zile

La autopsie, medicul legist a confirmat că între cei doi au avut loc raporturi sexuale. “În sfera anală au fost găsite leziuni traumatice, urme de sînge. Nu am exclus, ba chiar am luat în serios ipoteza producerii unui act sexual”, a declarat medicul legist Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş.


Adolescentul riscă până la 12 ani de închisoare dacă va fi minor şi până la majorat va sta într-un centru de detenţie pentru minori.

UPDATE 13 februarie ora 14.00 Adolescentul a fost arestat pentru 15 zile

Magistraţii au decis să-l aresteze preventiv pe Andrei G., de 15 ani, din comuna Rucăr, pentru 15 zile, întrucât acesta este minor, pentru crima comisă ieri. Tânărul a fost condus în arestul Inspectoratului de Poliţie Argeş după ce şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu victima, după ce au consumat împreună alcool.

UPDATE 12 februarie ora 17.00 Copilul este audiat de procuror şi şi-a recunoscut fapta

Copilul, în vârstă de 15 ani, l-a omorât în bătaie pe bărbat pentru că acesta ar fi încercat să-l agreseze sexual. Potrivit anchetatorilor victima locuia fără forme legale în Rucăr, iar aseară cei doi au băut împreună în casa bunicii băiatului, însă când bărbatul de 67 de ani a încercat să-şi satisfacă poftele bolnave, tânărul s-a enervat şi a pus mâna pe un vătrai, lovindu-l în cap şi pe corp.

"Băiatul a lovit victima cu un vătrai în cap şi peste corp, iar conflictul a continuat în curtea casei bunicii adolescentului, unde acesta l-a lovit pe bărbat cu o coadă de mătură. Victima a murit în curtea casei, iar adolescentul a mers să se culce. Dimineaţă, trupul neînsfleţit al victimei a fost găsit în curte de un vecin care a sunat la 112", a declarat procurorul Ion Anghelescu de la Parchetul Tribunalului Argeş.

Tânărul le-a povestit anchetatorilor împrejurările în care a comis fapta şi se află acum la audieri, în faţa procurorului. Băiatul a spus că nu are remuşcări cu privire la crima pe care a comis-o, riscând pentru fapta sa, dacă va fi găsit vinovat, jumătate din pedeapsă, adică între 7 şi 14 ani, pentru că este minor.

Andrei G. a fost crescut de bunica sa după ce părinţii lui au divorţat şi este cunoscut în comună ca un copil care a cauzat adesea probleme, după ce în luna aprilie, anul trecut, a maltratat un câine, tăindu-i labele şi coada. Atunci s-a ales cu o amendă administrativă după ce proprietara animalului a reclamat fapta la poliţie.

image

Criminaliştii au făcut cercetări la locul crimei

ora 16.30  Copilul, cunoscut pentru cruzimea faţă de animale

Băiatul, Andrei G., este cunoscut în comună după ce anul trecut a dovedit o cruzime de neimaginat faţă de un biet câine. Copilul i-a tăiat atunci labele şi coada animalului pentru că mâncase o găină.

Din primele date ale anchetatorilor se pare că azi-noapte copilul şi Ion Tiucă, de 67 de ani, din comuna Dâmbovicioara, s-au certat, iar copilul l-a lovit cu un vătrai şi mai apoi cu un par, până l-a lăsat lat, ulterior ducându-l în grădină, acolo unde bătrânul a mai agonizat câteva ore până şi-a dat suflarea. În această după-amiază puştiul a spus că l-a găsit pe bărbat mort.

Vom reveni cu amănunte!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite