Piteşti: Un autobuz s-a oprit la câţiva centimetri de un bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer distrat a uitat să tragă frâna de mână, după ce a staţionat autobuzul. Autovehiculul s-a oprit la circa un metru de bloc.

Surpriză de proporţii, ieri după-amiază, pentru locatarii unui bloc din cartierul Găvana. Oamenii au auzit o bubuitură puternică, iar ulterior au văzut autobuzul, care circulă pe ruta Războieni-Găvana, cu roţile din faţă într-un şanţ, la câţiva centimetri de bloc.

La capătul liniei din cartierul Găvana, unde şoferii vin şi pleacă, este săpat un şanţ exact în faţa imobilului. Oamenii spun că asta a făcut ca autobuzul să nu se oprească în balconul unui apartament.


Şoferul era angajat de o săptămână

Din fericire, nu au fost oameni prin zonă. Şoferul este angajat la SC Publitrans 2000 SA, de numai o săptămână. Rămâne de văzut dacă şoferul neatent va fi sau nu sancţionat.

Incidentul a avut loc din cauza şoferului care a parcat autobuzul şi a plecat pentru a completa foaia de parcurs, dar a uitat să tragă şi frâna de mână. Astfel, autovehiculul s-a pus în mişcare peste 20 de metri, până când s-a oprit în şanţ.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite