De la o ceartă au ajuns la omor. Doi bătrâni şi-au dat în cap în mijlocul străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O stradă nu a fost suficient de mare pentru doi bătrâni din comuna Vedea care s-au luat la ceartă sâmbătă seara în mijlocul drumului. Nu se ştie de la ce a pornit întreg scandalul, între cei doi existând conflicte mai vechi, însă urmările au fost cât se poate de grave.

De la o simpă ceartă, Ilie Pârşoagă, de 75 de ani, pensionar şi Gheorghe Oprea, de 60 de ani, s-au luat la bătaie. La un moment dat, cel din urmă a pus mâna pe o ulucă din lemn şi l-a lovit de mai multe ori pe Ilie Pârşoagă cu ea în cap.

În cele din urmă, un vecin a sunat la 112, iar bătaia s-a terminat la spital, cei doi bătrâni ajungând cu traumatisme cranio cerebrale şi numeroase plăgi, însă rănile grave suferite au dus la decesul lui Ilie Pârşoagă.

De pe patul de spital, agresorul bătrânului, Gheorghe Oprea a ajuns direct în arestul poliţiei.

 “La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă, care a efectuat cercetări, dispunând faţă de numitul Oprea Gheorghe măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore pentru comiterea infractiunii de omor“, a declarat comisarul şef Dănuţ dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Magistraţii Tribunalului Argeş vor decide dacă bătăuşul va petrece următoarele 29 de zile după gratii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite