A căzut în gol de pe o stâncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O plimbare plăcută într-o după-amiază de duminică însorită s-a transformat într-un coşmar pentru o tânără din Comuna Corbi, sat Jgheaburi. În loc să se relaxeze alături de prietenele ei, fata a ajuns la spital.

Paraschiva Santion, de 17 ani, ieşise la plimbare în zona mânăstirii Corbii de Piatră cu două prietene. În timp ce fetele stăteau de vorbă, Paraschiva a alunecat pe o piatră şi a căzut 6,5 metri în gol, alegându-se cu mai multe traumatisme. Speriate, celelalte două prietene ale fetei au sunat imediat la 112 să ceară ajutor.


Un echipaj SMURD şi o ambulanţă au sosit în scurt timp la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale fetei. Pompierii au fost nevoiţi să o imobilizeze pe tânără pe o targă şi să o coboare apoi aproximativ 40 de metri până la echipajul ambulanţei, acolo unde medicii i-au acordat primul ajutor.


“Un echipaj cu o autospecială a intervenit în comuna Corbi, sat Jgheaburi, pentru a  o coborî pe  Santion Paraschiva, imobilizată pe o stâncă la aproximativ 37 m de nivelul solului, în urma căderii de pe o altă stâncă. Pacienta a fost predată unui echipaj al Spitalului Judeţean Argeş”, a declarat plt. adj. Sorina Slvoiu, ofiţer de relaţii cu presa al ISU Argeş. 


Tânăra a fost transportată la Spitalul de Pediatrie. “Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Domneşti ajunşi la fata locului au stabilizat victima, stabilind diagnosticul ,,politraumatism prin cădere,, aceasta fiind transportată pentru verificări amănunţite la Spitalul de Pediatrie Piteşti.”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Argeş.


Rudele fetei spun că aceasta mai leşinase o dată ieri. Aceasta locuieşte împreună cu părinţii şi cei 4 fraţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite