Piteşti:Ţinute de sezon la preţuri pentru toate buzunarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Ţinute de sezon la preţuri pentru  toate buzunarele
Piteşti:Ţinute de sezon la preţuri pentru toate buzunarele

În perioada 14-18 octombrie, la Casa Cărţii din Piteşti  se desfăşoară un târg de haine. Producători români din 17 judeţe ale ţării  vor să-i facă pe piteşteni să redescopere plăcerea cumpărăturilor aşteptând-i  să se convingă de calitatea ”Made in Romania”.

 Zeci de producători de îmbrăcăminte şi-au expus marfa la Casa Cărţii.

„An de an vin la târgurile de îmbrăcăminte otrganizate la Piteşti. În general vânzările au merg conform aşteptărilor, şi sper ca şi de data asta hanile de blană şi de piele să se vândă bine, mai ales că vine iarna, şi lumea caută aşa ceva.”, spune Mihai Ciupertea , comerciant pielărie,  Arad.

 Hainele de blană sunt cele mai scumpe produse expuse la târg. Preţurile variză între 450 şi 900 de lei.  Jachetele şi hainele de piele pot fi cumpărate cu 300-650 de lei, paltoanele se vând cu preţuri cuprinse între 130 şi 300 de lei,  iar costumele încep de la 100 şi ajung până la 400 de lei. Bluziţele şi puloverele se pot cumpăra cu  20 -50 de lei iar încălţămintea  de iarnă porneşte de la 70 de lei.

 “Mi-am făcut, aşa, o idee. Unele preţuri sunt bune faţă de cele din magazinele din Piteşti, altele cam piperate.  Bani să ai şi te-nnoieşti din cap până-n picioare.  În schimb m-aşteptam să găsesc aici  şi ceva accesorii mai drăguţe, dar la cest capitol , oferta a destul de slabă”, spune Doina Pirneci, 39 de ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite