288 de bilete de tratament disponibile pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a fost repartizată prima serie de bilete de tratament cu care Casa Naţională de Pensii Publice a încheiat contracte.

Acestea sunt pentru staţiunile Buziaş, Covasna, Olăneşti, Vatra dornei, Sinaia, Moneasa, Govora, Slănic Prahova, Căciulata, Călimăneşti, Sovata, Herculane, Felix, Pucioasa, Amara, Eforie Sud, Mangalia, Saturn şi Techirghiol.


Datele de prezentare în staţiuni sunt 9, 10, 11 şi 12 aprilie. În această serie au fost alocate 288 de bilete de tratament care nu vor fi distribuite ca până acum, prin programul informatic, pe bază de punctaj, ci confom regulii primul venit, primul servit. Această măsură a fost luată din cauza timpului prea scurt de distribuire.


Persoanele care doresc să plece la tratament într-o staţiune balneară sunt aşteptate la sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş în zilele de 6, 7, 11 şi 12 aprilie 2011, cu actul de identitate, cuponul lunii martie în original şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul pensiei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite