O bătrână de 87 de ani a fost violată și omorâtă în bătaie pentru 230 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 87 de ani din comuna Băiculești și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Elisaveta Tudose a fost găsită moartă de o vecină, iar în urma autopsiei s-a stabilit că femeia fusese violată și bătută.

Bătrâna locuia sungură într-o casă, la marginea satului Tutana. Sâmbătă, femeia a fost văzută ultima dată de o vecină, în timp ce se afla în curte. Văzând că nu mai iese fum pe coșul casei, vecina s-a gândit că ceva rău s-a întâmplat și când a intrat în casa bătrânei a găsit-o pe aceasta fără suflare, având corpul plin de vânătăi și a anunțat poliția.

Autopsia a scos la iveală faptul că victima a fost violată și apoi bătută până și-a dat ultima suflare. Trei tineri, suspecți că au comis oribila faptă au fost audiați, iar unul dintre ei a recunoscut că este autorul violului.  Încet – încet, filmul crimei a început să prindă contur pe măsură ce anchetatorii corelau probele descperite la fața locului și mărturiile făptuitorilor.

Îngrozitoarea crimă a avut loc în noaptea de 21 spre 22 ianuarie. După ce au băut bine, cei trei tineri au mers acasă la bătrână, cu intenția de a-I fura banii. Cătălin Ionuţ Dragnea, în vârstă de 17 ani, Nicuşor Popa, în vârstă de 20 de ani, şi George Ionuţ Toader, în vârstă de 20 de ani din Tutana, au violat-o, au tâlhărit-o şi au ucis-o apoi pe bătrână. La final au plecat cu cei 230 de lei pe care femeia îi avea în casă.

Judecătorii au hotărât vineri, 27 ianuarie, ca cei trei autori să primească mandate de arestare, minorul urmând să petreacă 19 zile după gratii, iar cei doi tineri de 20 de ani vor fi închiși pentru 29 de zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite